portfolio

Bedrijfsfotografie

Wil je opvallende foto’s die toch allemaal mooi bij elkaar passen? Goed idee, want consistentie betekent kwaliteit, en alleen door zelf kwaliteit uit te stralen toon je je klant dat je dat belangrijk vindt. En maak je een onvergetelijke indruk. Dat natuurlijk ook.

portfolio-img1

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvende offerte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

portfolio-img2
portfolio-img3
portfolio-img4

Bedrijfsfotografie, hoe werkt het?

Ik maak spontane profielfoto’s, sfeerbeelden van werknemers in actie, je bedrijfsevent, werkproces en/of bedrijfspand. Tijdens de nabewerking maak ik je foto’s helemaal af door er jouw persoonlijke stempel op te drukken.

Foto’s van bedrijfsevents, saai?

Of je speech nu leuk was of niet, met de juiste foto’s hou je aandacht vast. Foto’s van zakelijke events maak ik eye-catching door in te zoomen op opvallende details of door een reflectie in het glas op te vangen. En dat zijn nog maar een paar van de trucs die ik in mijn mouw heb zitten. Let op: voor goocheltrucs moet je bijbetalen! Grapje, ik kan helemaal niet goochelen.

portfolio-img5
portfolio-img6
portfolio-img7
portfolio-img8
portfolio-img9

Tip voor bedrijven: zo haal je nog meer uit je fotograaf

Tijdens je bedrijfsevent zijn alle belangrijke mensen aanwezig en zien ze er op hun best uit. Iedereen wil graag mee op de foto. Het perfecte moment dus, om ook eens een paar professionele portretfoto van jezelf of je team te laten maken. Die kan je gebruiken op brochures, je website, LinkedIn-profiel of e-mailhandtekening. Zo sla je twee vliegen in één klap. Euh, dag.

Foto’s voor je website, social media en advertenties

Na de fotoshoot beschik je over genoeg foto’s om een hele tijd mee verder te kunnen op je website, social media (hallo storytelling!), nieuwsbrief … Kortom: overal waar jij succesvol wil zijn.

portfolio-img10
portfolio-img11
portfolio-img12

Bedrijfsfotograaf in Antwerpen (Zwijndrecht)

Ben jij op zoek naar een bedrijfsfotograaf met gevoel voor humor in Antwerpen, Zwijndrecht, Wilrijk, Berchem, Beveren of Sint-Niklaas? Nodig me dan eens uit. Ik drink mijn koffie graag zwart.

Plan een kennismakingsgesprek