Blog

Uw Huisdier een topmodel?

Ik kan voor mezelf het antwoord op de vraag in de titel verzinnen: voor mij is mijn huisdier een topmodel en voor u is uw huisdier dat waarschijnlijk ook. Als ik eerlijk mag zijn, dan is ieder levend wezen voor mij een topmodel. Al wil dat niet zeggen dat iedereen over dat talent beschikt maar dat is ook niet erg.
We beschikken namelijk allemaal over unieke kwaliteiten en talenten, het zou ook maar saai zijn, moest alles en iedereen hetzelfde zijn.

Waarom dan de vraag of uw huisdier een topmodel is? Wel, soms zie je wel eens
publiciteitsfoto’s of films met huisdieren, die moeten toch ergens vandaan komen? Ja, dat klopt, het zijn dieren die speciaal geselecteerd werden op basis van verschillende factoren: soms is dat omdat ze een specifiek uiterlijk hebben dat nodig is voor die ene foto en soms ook wel omdat ze speciale training gevolgd hebben en trucjes kunnen.
Ok, jouw hondje is uniek, kan speciale trucjes en je zou hem wel in een reclame campagne zien schitteren, hoe pak je dat dan aan?

Er bestaan dus net als voor de mensen ook modellenbureau’s voor dieren en als fotograaf heb ik het geluk om met één samen te werken, nl. Casting Paws.

Heb je er eigenlijk altijd stiekem van gedroomd om jouw hondje te zien schitteren als Lassie? Wel, wie weet kan dat misschien wel.

Want als je een hondje hebt met speciale talenten, kan je inschrijven door op de link: ik heb een dier te klikken en dan komt je hond in de studio voor mijn lens te staan. Waarom kom je bij ons in de studio? Welnu, niet elke hond houdt van drukte, een fotograaf die rare zaken vlak voor zijn neus zit te doen en dan heb je nog die vervelende flitslampen die afgaan telkens er een foto gemaakt wordt.

Bij iedere test in de studio ga je alvast naar huis met mooie foto’s en misschien heeft je hond daar bovenop ook nog een modellencontract op zak!

Graag stel ik jullie ook nog Véronique voor, zij is een echte grote dierenvriend en de bedenker van Casting Paws.

Dogs are better than human beings because they know but do not tell
(Emily Dickinson)

Wifi5 kopiëren
Wifi4 kopiëren
Milo8 kopiëren
Ywan-3 kopiëren
Saiko-12 kopiërenkopie
Ravi-18 kopiëren
Boeba-3
Balou-3.1
Rush8 kopiëren